After beach look

Har ni precis som jag börjat tycka att det är jobbigt att sminka sig som men gjort det senaste halvåret? Räcker tiden inte till, och ni känner er stressade för att inte hinna ner till hamnen och ta en drink med vännerna innan solen går ner?
Då har jag lite tips här hur ni får den perfekta sommarkänslan utan att se för spacklade ut!

Look nr 1




√ Använd en locktång för att få form på håret. Lockarna behöver inte bli perfekta utan får gärna vara lite tilltufsade.

√ Fläta hela hårer i en stor lös fläta mot ena sidan av ansiktet, gärna inbakad. Dra försiktigt i den för att göra den mindre kompakt, och nåla där du vill få in slingor som sticker ut.

√  Satsa på läppar i glansig cerise, aprikos och rosa till ögonen och lysande naglar i orange. Var inte rädd för att använda dig av dessa färger. De är rätt just nu!


Look nr 2 (min favorit just nu)



√ Der här måste vara världebs enklaste hårstyling: bafa att blöta ner hela håret, krama in lite mousse och rufsa till för en sexig, wet look.

Använd en multifunktionell olja som inte kladdar och placera på axlar och armar. Ta även ett par droppar i hårtopparna för att förhöja glansen.

√ Sarsa på bronzingprodukter med skimmer till huden och var extra generös på kindbenen. I denna look står läpparna i fokus, så satsa på ett riktigt skimrande och blött läppglans.


Look nr 3



√ Locka håret med tång eller värmespolar. Det viktigaste är att du tänket stort i denna look. Håret ska kännas luftigt snarare än småvågigt. Locka varje slinga och låt sedan håret svalna.

√ Dra försiktigt i lockarna med fingrarna och spraya längderna lätt.

√ Här kombinerar du svart och vit ögonskugga med en eyeliner och lösögonfransar för att markera ensextiotalskänsla. huden hålls ren med matt och matchar med ett par ljusa läppar i en beige nyans. Tycker du det är svårt att hitta en snygg beige färg så är mitt tips till dig att ta ett teckstift och lägga ett tunt lager på läggarna och sedan på men ett transparant läppglans. Då får du en helrätt färg!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0